Voor iedereen die de liefde in welke vorm dan ook wil gieten..
0
Winkelwagen
€ 0,00
URNEN / GLAZEN URNEN / As-gedenkornament Astro
As-gedenkornament Astro
As-gedenkornament Astro
As-gedenkornament Astro
€ 326,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
KLEUR

transparant black-green

AFMETING

13 cm

INHOUD

70 ml


Astro: “Ster”

Dit prachtige as-gedenkornament heeft een een transparante kern en wordt omarmd door een sierlijk spel van zwart en groene strengen die verwerk zijn in het ornament. In de kern van het as-gedenkornament bevindt zich het as-reservoir waar een gedeelte van het crematie-as in bewaard kan worden. D.m.v. een een zelf-hechtende sluitplaat wordt het as-reservoir afgesloten.
Door de transparantie van het as-gedenkornament is het crematie-as deels zichtbaar. In combinatie met de het speelse patroon krijgt het as-gedenkornament een extra dimensie en een prachtige uitstraling. Dit as-gedenkornament valt onder de Premium-line en wordt gekenmerkt door haar fijne afwerking. De Astro is een waar sieraad ter herinnering aan uw dierbare. Alle as-gedenkornamenten zijn van kristalglas en worden met de hand vervaardigd. Dit maakt elk ornament uniek.

Over ons

Vanuit mijn werk als zelfstandig uitvaartondernemer, bij Grummel Uitvaartzorg, zoek ik steeds weer naar mooie nieuwe producten die mensen kunnen helpen bij het afscheid nemen en waar men troost uit kan halen. In mijn zoektocht vond ik veel mooie sieraden welke ook bij een geboorte, huwelijk, vriendschap een prachtig kado zijn. Voor iedereen die de liefde in welke vorm dan ook wil gieten.... 

Informatie

   Oosterveldsestraat 145
  7826 HC Emmen
  info@me2you.nl
0591-760036

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop software webshop