Voor iedereen die de liefde in welke vorm dan ook wil gieten..
0
Winkelwagen
€ 0,00
VINGERAFDRUK SIERADEN / RINGEN / RVS ring met vingerafdruk.
RVS  Vingerafdruk ring.
RVS ring met vingerafdruk.
RVS ring met vingerafdruk.
€ 89,00
Prijs per stuk vanaf
Aantal: 
Bestellen
 

Vingerafdruk ring. De ring is aan de binnenzijde en buitenzijde bol. 

Ring met daarop de afdruk van uw dierbare. Dit kan een afdruk zijn van een vinger, hand, dierenpoot, babyhandje of babyvoetje. Wij kunnen met alle afdrukken overweg: inkt, was, rubber, etc.


Materiaal
RVS

Afwerking
binnenzijde: glanzend
buitenzijde: mat

Breedte
ES 5mm
S 6mm
M 8mm
L 10mm

Dikte
3mm

Extra
U kunt een Extra toevoegen aan een sieraad. Zoals een lettergravure (naam/datum) aan de binnenkant van de ring. U kunt deze uitzoeken en bestellen bij het menu Extra. Deze bestelt u er los bij.

Afdruk
Op elk sieraad is een willekeurige afdruk afgebeeld. Het sieraad kan met elke afdruk vervaardigd worden: vingerafdruk, handpalmafdruk, dierenpoot afdruk, etc. Het sieraad wordt vervaardigd met de door u geleverde afdruk. U kunt een gratis afdruksetje aanvragen bij uw bestelling. Mocht al een afdruk hebben dan kan deze gebruikt worden. Wij kunnen werken met alle soorten afdrukmassa: was, inkt, rubber.

Levertijd
Na het ontvangen van de mal: 3-5 weken.

Over ons

Vanuit mijn werk als zelfstandig uitvaartondernemer, bij Grummel Uitvaartzorg, zoek ik steeds weer naar mooie nieuwe producten die mensen kunnen helpen bij het afscheid nemen en waar men troost uit kan halen. In mijn zoektocht vond ik veel mooie sieraden welke ook bij een geboorte, huwelijk, vriendschap een prachtig kado zijn. Voor iedereen die de liefde in welke vorm dan ook wil gieten.... 

Informatie

   Oosterveldsestraat 145
  7826 HC Emmen
  info@me2you.nl
0591-760036

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop software webshop