Voor iedereen die de liefde in welke vorm dan ook wil gieten..
0
Winkelwagen
€ 0,00
zilveren ring met vingerafdruk. zilveren ring met vingerafdruk. zilveren ring met vingerafdruk. zilveren ring met vingerafdruk. zilveren ring met vingerafdruk. zilveren ring met vingerafdruk.
zilveren ring met vingerafdruk. zilveren ring met vingerafdruk. zilveren ring met vingerafdruk. zilveren ring met vingerafdruk. zilveren ring met vingerafdruk. zilveren ring met vingerafdruk.
zilveren ring met vingerafdruk.
Zilveren band met zilveren vingerafdruk. Ook mogelijk in: Zilveren vingerafdruk met rose gouden band. Zilveren vingerafdruk met gouden band.
€ 149,00
Prijs per stuk vanaf
Aantal: 
Bestellen
 

14 krt wit gouden ring met zilveren vingerafdruk.. De prijs is gebaseerd op de verwerking van een wasafdruk. Bij het aanleveren van een inktafdruk dient u rekening te houden met een meerprijs van €70,-. Uitgebreide informatie omtrent vingerafdrukken vindt u op onze website onder “werkwijze”.  Uitgebreide informatie omtrent vingerafdrukken vindt u op onze website onder “werkwijze”.

Samenvatting:

  • ook verkrijgbaar in geheel goud
  • denk bijvoorbeeld aan een dubbelzijdige vingerafdruk! Hier zijn bij een wasafdruk geen extra kosten aan verbonden

Wij willen u er op attenderen altijd meerdere vingerafdrukken te maken voor het geval het sieraad verloren raakt.

Over ons

Vanuit mijn werk als zelfstandig uitvaartondernemer, bij Grummel Uitvaartzorg, zoek ik steeds weer naar mooie nieuwe producten die mensen kunnen helpen bij het afscheid nemen en waar men troost uit kan halen. In mijn zoektocht vond ik veel mooie sieraden welke ook bij een geboorte, huwelijk, vriendschap een prachtig kado zijn. Voor iedereen die de liefde in welke vorm dan ook wil gieten.... 

Informatie

   Oosterveldsestraat 145
  7826 HC Emmen
  info@me2you.nl
0591-760036

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop software webshop