Voor iedereen die de liefde in welke vorm dan ook wil gieten..
0
Winkelwagen
€ 0,00
Een (voor)lees- en doeboek rondom het verwerken van verlies
W-auw

Een (voor)lees- en doeboek rondom het verwerken van verlies

€ 12,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

In de Wolken, Heeze, 2010, 81 pagina's
Dit (voor)lees- en werkboek is voor kinderen van wie het leven is veranderd door de scheiding van hun ouders of door het overlijden van iemand van wie ze houden. 
Het eerste deel van het boek bestaat uit verhalen over Tim, zijn zusje Nienke en zijn vriendinnetje Tessa. Kinderen kunnen hierin herkenning vinden. Tim, Nienke en Tessa verzinnen manieren om met hun gevoelens om te gaan zoals het maken van een schatdoos, een knuffelkruik of een doosje met herinnerzinnen.
In het tweede deel van het boek staat beschreven hoe kinderen hiermee zelf aan de slag kunnen gaan. Dit boek kan een brug vormen in de communicatie tussen ouder(s) en kind en hen dichter bij elkaar brengen in hun verdriet. Verlies, op welke manier ook, doet pijn. Maar erover praten, lachen en huilen helpt. Ook leerkrachten en hulpverleners kunnen in hun ondersteuning gebruik maken van ‘W-auw’.

'Een prachtig boekje om het onderwerp ‘rouw en verlies’ met (kleine) kinderen bespreekbaar te maken. Daarnaast biedt het boekje handvatten om – samen met je kind – mooie herinneringen te verzamelen…, als onderdeel van het rouwproces. Een aanrader, ook voor basisschool!'(www.peuteren.nl / M. Middendorp)

Let op: in prijs verlaagd vanwege kleine vlekjes op de kaft

Over ons

Vanuit mijn werk als zelfstandig uitvaartondernemer, bij Grummel Uitvaartzorg, zoek ik steeds weer naar mooie nieuwe producten die mensen kunnen helpen bij het afscheid nemen en waar men troost uit kan halen. In mijn zoektocht vond ik veel mooie sieraden welke ook bij een geboorte, huwelijk, vriendschap een prachtig kado zijn. Voor iedereen die de liefde in welke vorm dan ook wil gieten.... 

Informatie

   Oosterveldsestraat 145
  7826 HC Emmen
  info@me2you.nl
0591-760036

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop software webshop