Voor iedereen die de liefde in welke vorm dan ook wil gieten..
0
Winkelwagen
€ 0,00Vanuit mijn werk als zelfstandig uitvaartondernemer, bij Grummel Uitvaartzorg, zoek ik steeds weer naar mooie nieuwe producten die mensen kunnen helpen bij het afscheid nemen en waar men troost uit kan halen. Ik vond het vervelend om als een soort verkoper dit soort producten, juist op een kwetsbaar moment aan te bieden. Vandaar dat ik deze webshop ben begonnen. Op deze manier kunnen mensen later, in alle rust kijken wat bij ze past, en hoeven ze niet overhaast te beslissen.

In mijn zoektocht vond ik veel mooie sieraden welke ook bij een geboorte, huwelijk, vriendschap een prachtig kado zijn. Vandaar een iets bredere insteek voor de webshop.

Voor iedereen die de liefde in welke vorm dan ook wil gieten....

Hartelijke groet,

Judith Grummel
Me2You

Over ons

Vanuit mijn werk als zelfstandig uitvaartondernemer, bij Grummel Uitvaartzorg, zoek ik steeds weer naar mooie nieuwe producten die mensen kunnen helpen bij het afscheid nemen en waar men troost uit kan halen. In mijn zoektocht vond ik veel mooie sieraden welke ook bij een geboorte, huwelijk, vriendschap een prachtig kado zijn. Voor iedereen die de liefde in welke vorm dan ook wil gieten.... 

Informatie

   Oosterveldsestraat 145
  7826 HC Emmen
  info@me2you.nl
0591-760036

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop software webshop