Algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van Me2You en op elke tot stand gekomen overeenkomst op afstand tussen Me2You en consument (opdrachtgever).

Onze gegevens

Oosterveldsestraat 145
7826 HC Emmen
0591-760 036
E-mailadres: info@me2you.nl

KvK-nummer: 87226847
Btw-identificatienummer: NL003067382B29

Opdrachtaanname

Opdrachten worden alleen volgens de algemene voorwaarden aangenomen en verwerkt. De consument (opdrachtgever) aanvaardt deze algemene voorwaarden tijdens het bestelproces.

Herroepingsrecht

De consument beschikt niet over een herroepingsrecht. De producten van Me2You zijn uitgesloten van het herroepingsrecht, omdat dit maatwerkproducten betreffen van persoonlijke aard.

BTW

De producten van Me2You vallen onder het BTW tarief van 21%.

Levertijd

Alle opdrachten worden binnen 30 werkdagen na bestelling door Me2You verzonden (tenzij anders aangegeven). Vertragingen in de levertijd kunnen geen aanleiding geven tot schadevergoeding of tot annulering van de opdracht.

We produceren ook buiten kantoor- en klantenservicetijden, bij het plaatsen van de bestelling is er akkoord gegeven voor het vervaardigen van de objecten, er kunnen niet altijd meer aanpassingen gedaan worden aan uw bestelling.

Betaling

Wij maken gebruik van Mollie B.V. voor de verwerking van tansacties en in dit kader worden de persoonsgegevens van de consument met Mollie gedeeld. Zodra uw betaling is geverifieerd door Mollie, worden wij geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Het aankoopbedrag wordt direct afgeschreven en doorbelast.

Klachten en aansprakelijkheid

Me2You doet zijn uiterste best om objecten conform wens van de consument te vervaardigen. Reclamaties dienen, voor zover het een reële klacht betreft, uiterlijk binnen twee weken na levering van de door de consument (opdrachtgever) verstrekte opdracht, kenbaar gemaakt te worden. Wanneer de klacht gegrond verklaard wordt kan uitsluitend aanspraak gemaakt worden op het opnieuw uitvoeren van de opdracht.

De aansprakelijkheid van Me2You blijft beperkt tot verwijtbare fabricagefouten. Alle prijzen en acties zijn onder voorbehoud van typefouten.

Auteursrecht en intellectueel eigendom

De consument (opdrachtgever) is verantwoordelijk voor de inhoud van de aan Me2You verstrekte teksten. Me2You aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van de door consument (opdrachtgever) verstrekte teksten.

Me2You wijst erop dat het niet is toegestaan auteursrechtelijke beschermde werken te verveelvoudigen (anders dan voor privédoeleinden), of deze te bewerken.