Werkwijze

Sieraden met as

 

Assieraden met hars afwerking

De asresten worden met een speciale hars gemengd waardoor een glanzende doorzichtige afwerking ontstaat. Het verleden heeft aangetoond dat deze afwerking uitermate geschikt is om dagelijks gedragen te worden. Wel willen wij u erop attenderen dat zich altijd gebeurtenissen kunnen voordoen waardoor een sieraad beschadigd, of nog erger, verloren kan raken. Zo ook een gedenksieraad. Wij adviseren dan ook om te allen tijde een kleine hoeveelheid as te bewaren.

Vingerafdruk sieraden

Vingerafdrukken leveren wij in verschillende uitvoeringen. Er is een groot verschil tussen het maken van vingerafdrukken van een mal of van een inktafdruk.

Mal / Wasmodel

In een zilver of gouden sieraad kunnen we de afdruk in het materiaal gieten. De ene lijn is dieper dan de andere lijn, exact zoals het wasmodel of de mal is. De afdruk is de ware afdruk van de vinger, geen negatief zoals bij een inktafdruk.

 

Inktafdrukken

Inktafdrukken worden via een laser op het sieraad overgebracht. In principe is ieder vlak op een metaal geschikt om een afdruk te laseren en kan vele malen gebruikt worden. 

Geboorte sieraden

Verwerk moedermelk in uw sieraden.

Door middel van onze speciale transparante hars verwerken wij de moedermelk in onze sieraden. Ook kan er voor gekozen worden om een kleine hoeveelheid kleurstof, glitters of bladgoud toe te voegen aan de hars.

Bladgoud.

Het bladgoud geeft een prachtig effect in de hars wanneer deze gecombineerd wordt met de zachte, egale ondergrond van de moedermelk

 

Sieraden

Wanneer u op de knop hieronder drukt komt u uit bij prachtige voorbeelden van geboortesieraden.  Voor de verschillende mogelijkheden komt u uiteindelijk uit bij de assieraden. We begrijpen dat dat een beetje vreemd lijkt, maar al deze sieraden zijn heel geschikt voor moedermelk of een haarlokje.

Urnen

Ook hier hebben we gezocht naar mooie en bijzondere producten. Naar urnen die handgemaakt zijn, net even anders dan standaard of juist die je helemaal naar wens kunt samenstellen. Dat betekent dat we vaak even persoonlijk contact hebben over de mogelijkheden. Een urn koop je pas als het goed voelt, en je zeker weet dat jouw keuze past bij jou of de overledene.

 

Hoewel we niet alles kunnen tonen op de website, kunnen we bijna iedere urn wel leveren. Dus neem gerust contact op wanneer je op zoek bent naar een specifieke urn die niet op de website is toegevoegd, dan gaan we voor je op zoek.